Hirdetés

Ki lesz a vadász és ki a préda, Kaci vagy a predator?

|

A Friday the 13th: The Game alkotóinak új játékában a Predator filmek hangulatát élhetjük át első kézből. Legalábbis ez volt a terv.

Hirdetés

Nem az újraindult GameStar Hype első adása az egyetlen videós tartalom, amivel a mai napra készültünk. Aszimmetrikus multiplayer játékokból nem kevés található a piacon, az viszont mindig extra színezetet tud jelenteni, ha a jó öreg predatorral vadászhatunk a pajtásokra, vagy épp ránk les az univerzum legádázabb ragadozója a bokrok közül.

Hirdetés

A Predator: Hunting Grounds viszont sajnos több sebből is vérzik, és ez nem azért van, mert puskavégre kapta volna őt egy remekül célzó yautja. Kaci részletesen mesél nektek a játékról, és persze ki is próbálja majd a livestreamben a dzsungelharcot. Az élő adás 18 órakor startol el, de persze pici késés ahogy mindig, azért most is elképzelhető. 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary hivatalos YouTube-csatornájára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)