Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy a Predator: Hunting Grounds ennyire rossz lesz

|

Videóban mondjuk el, miért nem sikerült jól a Sony által támogatott Predator játék.

Hirdetés

Az utóbbi években bőven láttunk példát arra, hogy milyen az, amikor egy tehetséges, hozzáértő csapat elegendő időt kap egy igazán jó játék elkészítéséhez. Elvileg az Illfonic sem lenne teljesen béna, hiszen a Friday the 13th: The Game hibái ellenére is élvezetes volt, viszont a Predator: Hunting Grounds megmagyarázhatatlanul gyengére sikerült.

Hirdetés

A videók és a béta után nem vártunk tőle sokat, és sajnos nem is adott sokat. Kaci már megírta egy cikkbe a tapasztalatait, de ha szeretnétek hallani selymes hangját, és van 6 szabad percetek, indítsátok el az alábbi videót, és minden kiderül, amit tudnotok kell a játékról.

Iratkozzatok fel csatornánkra, rengeteg kiváló tartalommal jövünk májusban is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)