Hirdetés

Innen senki sem menekülhet - Prey: Moon Crash DLC Livestream

|

A fantasztikus alapjátékot egy parádés DLC-vel toldotta meg a Bethesda. Hogy sikerül-e megszöknünk a holdbázisról, az ma este kiderül.

Hirdetés

Az E3-on jelentette be a Bethesda, hogy egy újrajátszható DLC formájában bővítik a tavalyi év egyik legjobb játékát, a Preyt, és szokásukhoz híven nem sokat vártak a megjelenéssel, azonnal piacra is dobták a kiegészítőt.

Hirdetés

Egészen mostanáig nem nagyon volt időm nekiveselkedni a kalandnak, de állítólag elképesztően izgalmasra sikerült, úgyhogy itt az ideje, hogy összekössük a kellemest a hasznossal, és élő adásban próbáljuk ki a játékot. Bevallom őszintén, hogy én már az alapjátékot is 140-es pulzussal toltam végig, úgyhogy ha előugrik egy mimic a bokorból, nem lesz őszinte a mosolyom.

A jövőben visszatérnek a streamek a csatornára, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, csatlakozzatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)