Hirdetés

Próbáljuk ki együtt a Kena: Bridge of Spiritset!

|

Megjelent a Kena: Bridge of Spirits, jöhet róla egyből egy livestream?

Hirdetés

Némi csúszás után a mai napon végre-valahára megjelent a Kena: Bridge of Spirits, ennek tükrében pedig nem is volt kérdés, hogy egy extra strem keretein belül (alapból ugyebár péntekenként szoktak lenni élő adásaink) el is vigyük az Ember Lab játékát egy próbakörre.

A Kena: Bridge of Spirits PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, valamint PC-re jelent meg, mi ma a PS5-ös kiadást fogjuk kipróbálni.

Hirdetés

Az élő adás egészen pontosan 17 órakor fog elkezdődni (pici késés persze mindig elképzelhető), és előreláthatólag nagyjából két órán át tart majd. Itt követhetitek majd a streamet: 

Ha nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)