Hirdetés

Próbáljuk ki együtt a Metal: Hellsingert!

|

EndreMan a mai livestreamben a Metal: Hellsingert próbálja ki, magyarul ritmusra fogja darabokra lőni a démonokat.

Hirdetés

Végtelenül különleges FPS-játék a Metal: Hellsinger, a The Outsiders lövöldéjében ugyanis teljesen össze van fűzve a durrogtatás és a muzsika: minél magasabb fokozatra kapcsolunk az ellenfelek darálásában, annál keményebb ritmust kezd el diktálni maga a zene is. 

Nemes előadók írtak teljesen új zenéket a játékhoz, ezeket ma délután ti is meghallgathatjátok, miközben EndreMan rommá lövi a kilenc pokol összes szörnyetegét.

Hirdetés

Az adás a szokott időben, vagyis 17 órakor indul és nagyjából két órán át fog tartani - de ezt már biztosan nagyon jól tudjátok ti magatok is.

A jövőben érkező élő adásainkért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért, óriási virtuális pacsi jár értük!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)