Hirdetés

Próbáljuk ki együtt a Monster Hunter Rise-t, most már PlayStation 5-ön!

|

PlayStation és Xbox konzolokra is megjelent a Monster Hunter Rise, mi most PS5-ön próbáljuk ki a Capcom játékát.

Hirdetés

A Monster Hunter Rise eredetileg még 2021 márciusában jelent meg, akkor viszont kizárólag Nintendo Switchen volt elérhető. Egy évvel később már a PC-s pajtások sem maradtak ki a buliból, idén januárban pedig végre PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is megjelent a játék - az eredeti, switches verzióról készül tesztünket egyébként ide kattintva elolvashatjátok.

Mai livestreamünkben a PS5-ös kiadás fog előkerülni. EndreMan pontban 17 órakor kezdi az adást, és nagyjából két órán át játszik majd a Monster Hunter Rise-zal.

Hirdetés

Napokon belül befut a Forspoken és a Dead Space remake-je is, szóval bőven lesz még mit mutatunk nektek ebben a hónapban. 

A jövőben érkező élő adásainkért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért, óriási virtuális pacsi jár értük!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)