Hirdetés

Próbáljuk ki együtt a One Piece Odyssey-t!

|

Megjelent a One Piece Odyssey, EndreMan pedig ma ezt a körökre osztott harcrendszert használó szerepjátékot fogja kipróbálni.

Hirdetés

Igazi csemege lehet az animerajongóknak a One Piece Odyssey, hiszen a Bandai Namco Entertainment szerepjátéka bár nem aratott osztatlan sikert, a legtöbb teszt azért mégis pozitív hangvételben ír róla (a miénk is jön hamarosan). Az anno még 1997-ben indult One Piece franchise ma már az egyik legnépszerűbb címnek tekinthető anime és manga fronton, így tényleg épp itt lenne az ideje annak, hogy videojátékos fronton is szülessen egy valóban remek adaptáció.

Mai livestreamünkben EndreMan azt fogja megnézni, hogy közelebb kerültünk-e ehhez az Odyssey alcímet viselő, körökre osztott harcrendszert használó JRPG-nek hála.

Hirdetés

A megszokott időpontban kezdünk, vagyis 17 órakor indul az élő adás, ami előreláthatólag nagyjából két órán át fog tartani.

Ha 2023-ban sem szeretnétek lecsúszni élő adásainkról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)