Hirdetés

Próbáljuk ki együtt a PC-s God of Wart!

|

Végre egy élő adásban is megmutathatjuk nektek, mire képes PC-n a legutóbbi God of War.

Hirdetés

Természetesen 2022-ben sem maradtok streamek nélkül, visszatérünk a régi kerékvágásba, vagyis péntekenként Kaci és EndreMan váltják egymást, akikhez alkalmanként más GameStar-szerkesztők is csatlakozhatnak. Az első 2022-es livestremünkben pedig mi mást is vehetnénk elő, mint a ma megjelent God of Wart - ez ugyebár az eredetileg 2018-ban kiadott, korábban PlayStation-exkluzív cím portja.

Kaci fogja streamelni a God of Wart, aki a PC-s verzió tesztjéért is felelt - ezt itt tudjátok elolvasni, itt pedig akár meg is nézhetitek.

Hirdetés

A mai livestream a megszokott időponttól kicsivel korábban, egészen pontosan 16 órakor fog elkezdődni, mivel már az embargó pillanatában bele akarjuk vetni magunkat Kratos legutóbbi nagy kalandjába - immár PC-n.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)