Hirdetés

Próbáljuk ki együtt a Return to Monkey Islandet!

|

EndreMan a mai livestreamben visszatér a Majmok szigetére, a Return to Monkey Islandet fogja kipróbálni.

Hirdetés

Nemrég megjelent a Return to Monkey Island, a GameStar szerkesztőségében pedig van egy kedves munkatárs, aki a széria, illetve Ron Gilbert munkásságának keményvonalas rajongójának mondható. Nem is volt kérdés, hogy a mai élő adásban ő, vagyis EndreMan vigye el egy próbakörre a Devolver Digital gondozásában megjelent folytatást.

A Return to Monkey Island tesztje egyébként már olvasható nálunk, ez az írás Grath tollából született. 

Az adás a megszokott időpontnál egy picivel később, 18 órakor indul, és előreláthatólag nagyjából két órán át nyúzza majd Endre a Return to Monkey Islandet - vagy akár tovább is, ha esetleg elragadná a hév. 

Hirdetés

Alig pár óra múlva kezdünk: 

Minden pénteken új livestreammel jelentkezünk, már csak ezekért is érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért, óriási virtuális pacsi jár értük!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)