Hirdetés

Próbáljuk ki együtt a Sifut, nézzük meg, milyen harcművészek leszünk öregségünkre!

|

Kaci a mai livestreamben megpróbálja a lehetetlen: előbb győzi le az ellenfeleket, mint őt az öregedés.

Hirdetés

Sokan meg fognak valószínűleg lepődni a Sifu vásárlói közül, ugyanis míg elsőre csak egy látványos és pörgős akciójátéknak tűnik a Sloclap játéka, valójában egy meglehetősen kegyetlen mechanikával operál: minden halálunknál éveket öregszik a karakterünk, így a végén nem az ellenfelek, hanem az idő vasfoga lesz az, ami fölénk kerekedik. 

Kaci már egy ideje nyúzza a Sifut, így a további részleteket majd ő árulja el nektek játék közben ma délután.

Hirdetés

Legújabb livestreamünk a szokott időpontban, vagyis nagyjából 17 óra körül fog elkezdődni, és előreláthatólag körülbelül két órán át tart.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)