Hirdetés

Próbáljuk ki együtt az ígéretes magyar soulslike játékot, vagyis a Mandragorát!

|

Hozzáférést kaptunk a Mandragora pre-alpha verziójához, a mai streamben ezzel fog játszani Kaci.

Hirdetés

Kacinak már volt szerencséje elvinni egy próbakörre a Mandragorát a Primal Game Studio főhadiszállásán is, erről a stúdiólátogatásról megnézhettetek nemrég egy videót, illetve olvashattatok egy írott beszámolót is, most azonban végre eljött az idő arra, hogy mozgás közben mutassuk meg nektek az oldalnézetes soulslike kalandot.

Ma délután élő adásban nézhetitek meg, milyen a Mandragora pre-alpha verziója. Közben egyébként megállíthatatlanul pörög a Mandragora Kickstarter kampánya is, a kitűzött célt alig pár nap alatt sikerült teljesíteni - de természetesen még most is be lehet állni a projekt mögé támogatóként.

Hirdetés

Az adás 17:30-kor fog elkezdődni és nagyjából másfél órán át tart. Ez bőven elegendő idő lesz ahhoz, hogy Kaci részletesen be tudja nektek mutatni a játék pre-alpha verzióját.

Ha továbbra sem szeretnétek lemaradni a legújabb streamjeinkről, akkor bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve használjátok a csengettyűt is. Ha támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van, köszönünk szépen minden ilyen kedvességet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)