Hirdetés

Project Cars 2 Collector's Edition Unboxing - ilyen az év legjobban várt autós játékának gyűjtőije

|

Megjelent a Project Cars 2, mi pedig azonnal rá is vetettük magunkat a játék gyűjtői kiadására, hogy megmutathassuk, milyen csodák várják a legnagyobb rajongókat.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy milyen apró dobozban érkezett a Project Cars 2 gyűjtői kiadása, jócskán megpakolták a csomagot, így biztosan nem fog csalódni, aki befizet egy ilyenre.

A játék mellé egy gyönyörű limitált kiadású fémdobozt, egy 200 oldalas művészeti albumot, a 4 DLC-t (és ezzel több mint 30 kocsit, új pályákat és versenyeket) tartalmazó Season Passt, egy japán verdákat tartalmazó digitális kódot, egy rendezvényeken nagyon hasznos VIP Passt, valamint egy modell autót is tartalmaz a pazar kis csomag. De mindezt inkább nézzétek meg videón, érdemes!

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni a videóinkról, akkor mindenképpen iratkozzatok fel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)