Hirdetés

E3 2019 - ezt tudja a következő Xbox, a Project Scarlett

|

Több mint egy év van még hátra a következő Xbox megjelenéséig, de a Microsoft már elkezdte csöpögtetni az infókat.

Hirdetés

Ugyan a pontos megjelenési dátummal, az új vas küllemének megvillantásával, illetve a pontos specifikációkkal adósaink maradt, de a Microsoft azért így is sok dolgot elárult a következő generációs Xbox konzolról. Kaci pedig gyorsan össze is pattintott nektek egy videót a Project Scarlettről, így nincs is más dolgotok, mint hátradőlni, és rábökni picivel lentebb a nagy Play gombra. 

Hirdetés

Minden eddiginél nagyobb ugrást jelent majd a Project Scarlett a következő generáció tekintetében, az új konzol négyszer olyan erős lesz, mint a jelenlegi izomkirály, vagyis az Xbox One X. Minden továbbra friss infót megtaláltok az alábbi videóban.

Az E3 alatt folyamatosan érkezünk majd az ilyen és ehhez hasonló tartalmakkal, ha pedig nem akartok lemaradni róluk, akkor kecsesen nyomjatok rá itt lent a feliratkozás gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)