Hirdetés

Akkor most mennyire jó a Project Scorpio? - GameStar Hype Extra

|

Ezt a hetet egyértelműen a Project Scorpio hardveres bejelentése dominálta, így a GameStar Hype-ban kivesézzük, mire is képes az új konzol.

Hirdetés

A Digital Foundry már megkapta a Project Scorpio prototípusát, hogy elemezgessék egy kicsit a Microsoft új konzoljának teljesítményét, és ha nem is állt fejre a játékvilág, azért mindenki odakapta a fejét egy pillanatra.

Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy a héten egy Hype különkiadással jelentkezünk, és a szokásos hírek helyett inkább alaposan körüljárjuk ezt a témát, és megnézzük, mire is lesz képes a Project Scorpio. Természetesen továbbra is rengeteg a kérdőjel, de a konzolban hatalmas potenciál rejlik, és csak remélni tudjuk, hogy a kiadó képes lesz ezt kiaknázni, mielőtt a Sony exkluzívjai maguk alá temetik.

Ha szeretnétek még hasonló videókat, akkor dobjatok egy like-ot és iratkozzatok fel a csatornára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)