Hirdetés

Végre kapunk egy új pályát! - PUBG LIVESTREAM

|

A kiválasztott kevesek számára már elérhető a PUBG új pályájának tesztje, meg is nézzük, milyen izgalmakat kínál a leszűkített játéktér.

Hirdetés

Jóval kisebb játéktér, rengeteg fegyver, folyamatos akció, kaotikus játékélmény. Valahogy így lehetne röviden összefoglalni a PUBG új, 4x4-es pályáját.

Hirdetés

Az egyelőre bétában lévő szigeten még rengeteget kell dolgoznia a PUBG Corp.-nak, hiszen sok helyen még a textúrák is hiányoznak a falakról, az épületeknek gyakorlatilag csak fala van, belül semmit nem találunk a looton kívül, és a fegyverek elosztása is elég őrült a hagyományos játékhoz képest. Ez különösen annak fényében lesz érdekes, hogy az utóbbi időben a hagyományos PUBG-vel sem igazán játszottam.

Igyekszünk folyamatosan szállítani az exkluzív tartalmat, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, itt tudtok feliratkozni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)