Hirdetés

Üres világ - Rage 2 videoteszt

|

A Rage 2-t vagy sokkal komolyabban kellett volna venni, vagy sokkal kevésbé. De végül két szék között beesett a pad alá.

Hirdetés

9 évvel ezelőtt jelent meg a Rage, és bár voltak benne jó ötletek, valahogy nem tudott igazán maradandót alkotni. Nagyon reménykedtünk benne, hogy a folytatásban sikerül egy ütős posztapokaliptikus lövöldét letenni az asztalra, de az Avalanche megint megbotlott egy benzines hordóban.

Hirdetés

Szerettük volna, ha nagyot megy a Rage, és lássuk be, hogy a Doomon edződött id Software közreműködésének köszönhetően erre meg is volt az esély, de hiába élveztük a lövöldözést, nagyon gyorsan kifogytunk a célpontokból.

Ha kíváncsiak vagytok Paca 6 oldalas, belemenős tesztjére, akkor keressétek a májusi GameStar magazint az újságárusoknál. Ha pedig nem akartok lemaradni a legfontosabb játékok tesztjeiről, iratkozzatok fel a csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)