Hirdetés

Így nyertük meg a 2. Rainbow Six: Siege 576 médiabajnokságot

|

Bátor katonáink csatába indultak és nem is hoztak szégyent ránk, elvégre mindenkit maguk mögé utasítottak Rainbow Six: Siege-ben.

Hirdetés

Bátor kis különítményünk ellátogatott a 2. Rainbow Six: Siege 576 médiabajnokságra, és ha már úgy is arra jártak, akkor a elhozták az első helyezettnek járó gyönyörű trófeát is a srácok. 

Nem titkoljuk, a GameStar szerkesztősége a tavalyi Rainbow Six: Siege médiabajnokság óta bőszen edzett az idei megmérettetésre. A befektetett kemény munka nem is maradt el, a fiaink végeztek a dobogó legfelső fokán. A versenyről készített videóban láthatjátok a csapatkapitány, vagyis mazur interjúját hőseinkkel, valamint az is kiderül, hogy felmondott-e Kaci. Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni egyetlen videónkról sem, akkor bőszen bökjetek rá erre a gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)