Hirdetés

Itt már csak Tachanka segíthet - Rainbow Six: Siege Outbreak LIVESTREAM

|

A teszt szerverre ma este érkeznek az idegenek, mi pedig természetesen azonnal rá is repülünk az új játékmódra.

Hirdetés

Frissítés: Mivel a Ubisoftnál az utolsó pillanatban rájöttek, hogy az update minden bizonnyal szerverösszeomlást okozna, csúszik az Outbreak élesítése, azt azonban nem tudjuk, hogy pontosan mennyit. Ettől függetlenül az új operátorokat megnézzük, aztán ha elindul a zombi mód, váltunk.

Bár a Rainbow Six: Siege harmadik évének első DLC-je csak március 6-án érkezik majd, a TTS-en már elérhető az új patch az új operátorokkal, este 6-tól pedig az exkluzív játékmódot, az Outbreaket is aktiválják.

Hirdetés

Ebben ugye legfeljebb háromfős csapatokkal szállhatunk szembe az idegenennekel, amelyek közt gyengébb és keményebb ellenfelek is lesznek. A támadó és védő operátorokból álló vegyes csapatnak több hatalmas pályán kell átverekednie magát, hogy megfékezze a szovjet műholdból kiszabaduló paraziták által megfertőzött lakosságot. Hogy a mi kis osztagunk hogyan veszi majd az akadályokat, az este 7:30-kor kiderül.

Ha nem akartok lemaradni a további streamekről, itt tudtok feliratkozni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)