Hirdetés

Ránézünk Godzillára és Kongra a Call of Duty: Warzone-ban

|

Godzilla és King Kong is tiszteletét tette a Call of Duty: Warzone-ban, így épp itt az ideje, hogy mi is összefussunk velük.

Hirdetés

Nemrég elstartolt a Call of Duty: Warzone-ban az Operation Monarch nevezetű esemény, ami gyakorlatilag egy crossover a Godzilla Kong ellen című mozival, a játékban pedig tényleg felbukkan a világ leghíresebb óriásgyíkja, és toronyházakon gyakorlatozó főemlős pajtása is. 

EndreMan ezért ma újra feltelepíti a Warzone-t, és megnézi, hogyan lehet szembeszállni két ekkora gigásszal. 

Hirdetés

Az adás a szokott időpontban, vagyis 17 óra környékén kezdődik, és ahogy mindig, most is nagyjából két órán át fog tartani. Ha esetleg lemaradnátok róla, akkor a következő 24 órában még vissza tudjátok nézni, utána azonban csak a csatornatagok számára marad bármikor elérhető. 

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Elképesztő hála jár mindkettőért!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)