Hirdetés

Régen a konzolreklámok is jobbak voltak?

|

A Game Boytól a PlayStation 4-ig bezárólag szedtük össze a legemlékezetesebb és legszórakoztatóbb retró reklámokat.

Hirdetés

Nagyon szépen hangzik, hogy "a jó bornak nem kell cégér", de természetesen ez a játékkonzolok világában sem igaz maradéktalanul, kell a megfelelő marketinges támogatás ahhoz, hogy az adott korszak vezető konzoljai sikeres eredményeket tudhassanak magunk mögött. Így van ez ma, és így volt ez régen is, mindössze a platformok arányai változtak.

Anno a hőskorban az elsődleges reklámfeleület még a televízió volt, így temérdek emlékezetes szpot született a régebbi PlayStation, Xbox, Nintendo vagy épp Sega konzolok kapcsán. Most ezek közül gyűjtöttünk össze párat. 

Hirdetés

Kifejezetten a legőrültebb, ezáltal legszórakoztatóbb retró konzolreklámokra koncentráltunk, ezeket nézhetitek meg alább. 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)