Hirdetés

Rémálmainkban kísértenek ezek a szörnyű videojátékos filmek

|

Ezek a videojátékokból merítkező filmadaptációk tényleg gyötrelmesen rosszak, negatív toplistát raktunk össze belőlük.

Hirdetés

Egyre több tűrhető, sőt egészen szórakoztató, videojátékokon alapuló mozifilmet kapunk mostanság, 2021-ben már össze is állítottunk egy listát azokból, melyek egyáltalán nem sikerültek rosszul. Most ennek a "párját" kapjátok meg, ezúttal ugyanis azokat az adaptációkat gyűjtöttük össze, amik kifejezetten borzalmasan sikerültek, és amikkel minket személy szerint a világból is ki lehetne kergetni.

A lista persze teljesen szubjektív, illetve szabadon bővíthető, bátran dobjatok be ti is olyan videojátékos filmeket, amikkel kínozni lehet csak az embert.

Hirdetés

Nem kérdés, hogy rögtön a Super Mario Bros. nyitja a listát, de érdemes azért gyengéden rákönyökölni a Play gombra, és meglesni a kilenc (plusz egy) további versenyzőt is ezen a negatív toplistán.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)