Hirdetés

Resident Evil 2 végigjátszás 16. rész - már megint nyakig a...

|

Kaci és HP tovább folytatja a kalandokat a város alatt húzódó cseppet sem barátságos csatornarendszerben.

Hirdetés

Mikor elindult ez a videósorozat, talán még HP és Kaci sem gondolta volna, hogy a 16 résznél még bizony az események s-sűrűjében taposunk, és még mindig odébb van a végső lezárás.  

Hirdetés

Ti viszont nagyon szeretitek ezt a végigjátszást, ezért a fiúk Leon után Claire sztoriját is megmutatják nektek. Redfield kisasszony a mai epizód nagy részét nyakig dzsuvásan tölti, ugyanis főként a város alatt elterülő csatornarendszerben fog mászkálni, ami nyilván legalább annyira higiénikus, mint amennyire veszélytelen. 

Kár lenne most abbahagyni ennek a végigjátszásnak a követését, elvégre pár érsz és tényleg eljutunk a befejezésig. Ha addig sem akartok lemaradni egyetlen videónkról sem, akkor bőszen nyomjátok meg ezt a cuki kis gombot itt lent: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)