Hirdetés

Resident Evil 2 végigjátszás 19. rész - a nagy finálé

|

Eljött végre a nagy nap, befejezzük a Resident Evil 2 végigjátszást, és belenézünk egy kicsit a Survival módba is.

Hirdetés

Tizenkilenc nap, tizenkilenc rész: ennyi ideig nyüstölte HP és Kaci a Resident Evil 2-t, és a modern technológiának hála ezt mind végigkövethettétek. Egyszer azonban minden remek móka véget ér, nincs ez másként ezzel a GameStart sorozattal sem. 

Hirdetés

A végigjátszás utolsó epizódjában azonban a fiúk még fokozták kicsit a dolgokat, ugyanis nem csak Claire történetének végére tettek pontot, hanem bekukkantottak a játék Survival módjába is. Hogy mennyire sikerült itt a túlélés? Az utolsó Resident Evil 2 GameStartból kiderül: 

Mindenképpen mondjátok el nekünk, hogy mennyire tetszett ez a formátum, illetve a jövőben is szeretnétek-e majd hasonló videókat. Addig is azonban érdemes feliratkozni a csatornánkra, mert még rengeteg remek anyaggal készülünk a számotokra. A teljes Resident Evil 2 végigjátszás lejátszási listáját egyébként ide kattintva is eléritek, talán így a legegyszerűbb végignézni az egész sorozatot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)