Hirdetés

Resident Evil 2 végigjátszás 6. rész - mi az ott?!

|

Ezerrel pörög a Resident Evil 2 végigjátszásunk, ezúttal Csirke is csatlakozott, és rögtön az események sűrűjébe csöppent.

Hirdetés

HP és Kaci minden este a Resident Evil 2 végigjátszás egy újabb részével érkeznek, maguk a felvételek azonban természetesen nem naponta, hanem nagyobb etapokban zajlanak, a srácok egyszerre több epizódot is rögzítenek. 

Hirdetés

Az egyik ilyen felvétel végére futottam be én is a stúdióba, mivel Kacival mi is fel akartunk venni pár videót aznap (ezeket is hamarosan láthatjátok a csatornán, most legyen elég annyi, hogy például a legendás Baldur's Gate rajongói nagyon fognak örülni). Ha pedig már úgyis ott jártam, akkor beültem melléjük egy körre. Nos, nem számítottam arra, hogy a Tyrant már rögtön a videó legelső másodpercében a nyakunkban lesz. Nézzétek meg, hogyan próbáltunk elmenekülni előle.

Amennyiben a jövőben sem szeretnétek lemaradni a sorozat új részeiről, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)