Hirdetés

A rajongók torkán megakadhat a Resident Evil 3 Remake, azt is elmondjuk, miért

|

HP videóban is elmeséli, hogy egészen pontosan mi is volt a problémája a Resident Evil 3 Remake-kel.

Hirdetés

Bizony HP nem ma kötött ismeretséget a Resident Evil szériával, a kezdetektől követi és szereti a Capcom sorozatát. A harmadik rész Remake-jének tesztje éppen ezért lesz a megszokottnál is személyesebb hangvételű az ő tollából.

Hirdetés

Tesztjét már olvashattátok, most viszont megérkezett beszámolójának videós verziója is. Persze a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk, úgyhogy lent, a kommentek között mindenképp mondjátok el, hogy egyrészt tetszenek-e az ilyen személyesebb hangvételű videók, másfelől pedig arra is kíváncsiak vagyunk, hogy titeket zavarnak-e a Resident Evil 3 Remake változtatásai. 

Amennyiben a jövőben sem szeretnétek lemaradni videotesztjeinkről, illetve egyéb anyagainkról (van most például egy izgalmas magyarázónk a Doom Eternalról és a Nioh 2-ről is), akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)