Hirdetés

Nézd csak, eltűnt a Mocsáry úr! - Resident Evil 7 GameStart 11. rész

|

Villogó fények, hangos zene, és egy pajtában a hányás elől menekülő fiatalok. Ez akár egy beszámoló is lehetne egy redneck buliról, de valójában a Resident Evil 7 egyik jelenetét írtam le.

Hirdetés

Újra itt van a nagy csapat! A mazurral forgatott különkiadás után ismét EndreMan foglalt helyet a kanapén, hogy folytassák HP-val a Resident Evil VII végigjátszást.

Amennyi undorító szörny van a Resident Evil 7-ben, én azon se csodálkoznék, ha a játékosok csak hunyorogva mernék nézni a tévé képernyőjét. Valószínűleg erre építettek a fejlesztők is akkor, amikor alig észrevehető csapdákkal pakolták tele a szobákat, hátha az óvatlan rajongók belegyalogolnak. HP és EndreMan szerencsére észrevették a veszélyforrást, de végül ez sem volt elég ahhoz, hogy megússzák a bajt.

Holnap jön a következő rész, addig is ha még nem tettétek, iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)