Hirdetés

Megjöttek a rovarirtók - Resident Evil 7 GameStart 6. rész

|

Folytatódik HP és EndreMan kalandja a Resident Evil 7 kellemesen családias kúriáján. Pókok és rovarok is beköszönnek, élmény lesz!

Hirdetés

A Resident Evil 7-ben a fejlesztők nem finomkodtak a képi világgal. Sokak szerint régen volt már ennyire undorító horror cím a piacon, és mi hajlamosak vagyunk egyetérteni velük.

HP és EndreMan ettől függetlenül rendíthetetlenül menetelnek az elkerülhetetlen vég felé. Mindazok nevében, akik túl gyávák ahhoz, hogy játszanak ezzel a kiváló programmal: köszönöm.

Mivel egy Resident Evil 7 végigjátszás akkor jó, ha az összes részt, lehetőleg kronológiai sorrendben látja az ember, ezért készítettünk egy lejátszási listát, ide kattintva nézhető a teljes széria, amely természetesen tovább bővül minden nap, amíg be nem fejezik a fiúk a játékot.

Ha szeretnétek látni a folytatást, és más GameStart és GameStar videókat, akkor ne felejtsetek el rákönyökölni a feliratkozás gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)