Hirdetés

Próbáljuk megőrizni az ujjainkat - Resident Evil VII Daughters és 21 (GameStart Extra 4. rész)

|

Endre és HP megnézték az új Resident Evil VII DLCmásodik befejezését is, valamint belefogtak egy végtelenült elvetemül kártyapartiba.

Hirdetés

Az előző gémstartban EndreMan és HP már végigpörgették a Daughters nevezetű új Resident Evil VII játékmódot, most azonban egy alternatív befejezés reményében újra belekezdtek a hátborzongató kalandba.

Ezen felül is jutott még izgalom a legújabb GameStart epizódba, ugyanis egy meglehetősen rendhagyó kártyás minijáték is bekerült a  Resident Evil VII-be a legújabb DLC-nek köszönhetően. Ezzel is tettek egy próbát a srácok, az eredményt pedig máris megnézhetitek, ha gátlástalanul rácsaptok lentebb a lejátszás gombra.

Folyamatosan érkeznek az új videók a GameStar YouTube csatornájára, iratkozzatok fel, és akkor biztosan nem maradtok majd le semmiről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)