Hirdetés

Sárgomba színű ruha, a tökéletes álca - Resident Evil VII GameStart 15. rész

|

EndreMan és HP annyira elmerült a Resident Evil VII hátborzongató történetében, hogy már a sárgomba színű ruhába öltözött szereplőket sem veszik észre.

Hirdetés

Megállíthatatlanul dübörög a Resident Evil VII GameStart sorozatunk, ma sem maradtok új epizód nélkül.

Ezen az estén is tovább folytatódik EndreMan és HP közös kalandja, ami számotokra öröm, a GSO szerkesztőinek viszont ilyenkor az egyik szeme bizony sír, mert a hír megírásánál mindenképpen bele kell néznünk a videókba, még akkor is, ha mi egyelőre nem tartunk ott a játékban, ahol a felvételek során járnak a srácok. Hiába, nem könnyű szakma ez. De lépjünk is gyorsan túl ezen, elvégre egy igazán izgalmas új rész vár benneteket, lessétek is meg gyorsan:

Már tényleg közeledik a végkifejlet, iratkozzatok fel, ha nem szeretnétek lemaradni! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)