Hirdetés

Rettegd velünk végig a Resident Evil Village demóját!

|

Ma este megnézzük, mit kínál a PlayStation 5-exkluzív Maiden demó.

Hirdetés

Lassan talán jönnek már olyan játékok, amikről úgy gondoljuk, hogy érdemes őket streamben elővenni, de videojáték-megjelenések szempontjából egyelőre nem tűnik erősnek az év első néhány hónapja. Amit februárra vártunk (pl. a Far Cry 6-ot és a Riders Republicot), áttették későbbre, jelen állás szerint májusban érkezhetnek az első sikervárományosok.

Akkor, egész pontosan május 7-én jön majd a Resident Evil Village is, de a Capcom elérhetővé tett egy demót, amit csak a PlayStation 5-öt választók próbálhatnak ki. Mivel a készlethiány miatt egyelőre meglehetősen keveseknek adott a lehetőség, meg amúgy is szeretünk úgy rettegni, hogy közben néztek minket, ma este ez fog pörögni a csatornánkon!

Hirdetés

EndreMan 18:00-kor kezdi a közvetítést, egymagában vág bele a Maiden nevet viselő próbaverziónak. Az adást YouTube csatornánkon, vagy az alábbi videó elindításával követhetitek, és ha hozzászólnátok vagy kérdeznétek, azt a videónál tehetitek meg (a cikk alatt is kérdezhettek, de mivel az itteni kommenteket nem olvassuk majd a műsor alatt, nem biztos, hogy választ kaptok).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)