Hirdetés

Rommá törjük a verdákat a Destruction AllStarsban

|

A Destruction AllStars ingyenesen elérhetővé vált minden PS Plus előfizető számára, EndreMan pedig egyből volán mögé is ül ma délután.

Hirdetés

A Destruction AllStars eredetileg teljesárú PS5-ös játékként jelent volna meg, de a Sony hamar érezte, hogy azért nincs ennyi potenciál ebben a roncsderbis címben. Úgy döntöttek tehát, hogy elhalasztják a startok, sőt, egyből PS Plus-os címként küldi ringbe a játékot. A februári kínálat részeként tehát immár elérhető az előfizetők számára a Destruction AllStars.

Ma délután mi is teszünk vele egy próbát, aztán ki tudja, lehetséges, hogy kellemeset csalódunk, és a végén még hatalmas móka lesz a Lucid Games játéka.

Hirdetés

Az adás egészen pontosan 17 órakor fog elkezdődni, úgyhogy még bőven van időtök elvégezni a szükséges előkészületeket, bekészíteni egy hűsítő, vagy épp melengető italt, némi rágcsát, aztán délután 5-kor indulhat a zúzás EndreMannal. Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni legújabb livestreamjeinkről, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)