Hirdetés

Rontó Ralph 2 kibeszélő - késve, de végre nálunk is lezúzta a netet

|

A héten debütál hazánkban a Rontó Ralph második része, ami nemcsak végtelenül cuki, de mondanivalója is van.

Hirdetés

Bár az amerikai mozikban már november óta játsszák, nálunk csak január 10-én lesz a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2 premierje, amit a hétfői sajtóvetítésnek köszönhetően mi már láttunk.

Hirdetés

A Disney szinte mindent belezsúfolt ebbe a filmbe abból, amit most popkultúrának hívunk: mesehősök, hercegnők, Star Wars, szuperhősök, a legnépszerűbb internetes oldalak, mémek, meg amit csak el tudtok képzelni. Az alábbi videóban elmondjuk, hogy tetszett nekünk a mozi.

Eddig főleg képregényes filmekre és fontosabb sci-fikre jártunk, de mivel tavaszig nem nagyon lesz ilyesmi a mozikban, gondoltuk, beülünk néhány olyan filmre, amire eddig nem nagyon. Mondjuk a Ralph még pont témába vág, de készülünk pár meglepetéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)