Hirdetés

Ryan Reynolds már szinkronosan is zúz a GTA 5 ihlette videojátékban

|

Ryan Reynolds új filmjét nagyjából úgy lehet körülírni, hogy a Grand Theft Auto V és a Fortnite keverékének egyik NPC-je hirtelen a videojáték főhősévé válik.

Hirdetés

Már a Free Guy előzetesének első pillanatai is tökéletesen lefedik, milyen humorra számíthatunk a Ryan Reynolds főszereplésével érkező filmben, elvégre sikerült stílusosan viccet csinálni abból, hogy a Disney régi kedvenceinket, A szépség és a szörnyeteget, az Aladdint és Az oroszlánkirályt már kétszer is sikeresen elhozta nekünk. 

Hirdetés

Az igazi móka viszont csak ezután következik: Ryan Reynolds karaktere vígan éli az NPC-k gondtalan életét egy olyan videojátékban, ami nagyjából a Grand Theft Auto V és a Fortnite összemixeléséből jöhetne létre. Egyik pillanatról a másikra viszont szürke kis mellékszereplőből a kaland főhősévé válik. Lessétek meg gyorsan a szinkronos előzetest, és rögtön világossá válik, hogy miről is van szó. 

A Free Guy július 2-án érkezik meg a magyar mozikba. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)