Hirdetés

Saját LEGO Super Mario pályát építettünk, és végig is játszottuk

|

Egy LEGO Super Mario készlet járt a szerkesztőségben, amelyre Kaci egyből rá is vetette magát. A szettből megépíthető pályát ebben a videóban ráadásul végig is játszotta.

Hirdetés

A Nintendo előbb az Amiibo-vonallal emelte ki kedvenc vízvezeték-szerelőnket, Mariót a virtuális világból, utána pedig a Mario Makerrel mutatta meg, milyen jó móka saját pályákat tervezni a bajszos kalandor számára. A LEGO új szettje ezt a két koncepciót ötvözi, a LEGO Super Mario készlet tulajdonosainak csak a képzeletére van bízva, milyen játékkörnyezetet alkotnak meg a kockásított Mario számára.

Hirdetés

Kaci a LEGO Super Mario Starter Kit (avagy Mario kalandjai kezdőpálya) elemeit vegyítette az elérhető két kiegészítővel (A Piranha növény erőcsúszdája, valamint Boomer Bill gát). Az alábbi videóban ezeket mutatja be részéletesen, "illetve végig is játssza" magát az asztalunkon felépített Super Mario pályát. Találkozhattatok már LEGO-tartalmakkal a csatornánkon, de ilyen különleges "végigjátszással" még sosem.

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni videós tartalmainkról, akkor mindenképp iratkozz fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)