Hirdetés

Sasha Grey főzőműsorral tarol, de közben hová tűnt Kaci?

|

Ezen a héten sem maradtok GameStar Hype nélkül, Kaci viszont megérdemelt pihenését tölti, így új műsorvezető debütált ebben az adásban.

Hirdetés

Természetesen a játékvilág akkor sem tart szünetet, ha a mi Kacink épp szabadságon van, így nélküle is elkészült a GameStar Hype legújabb része. Az aktuálisa adásban többek között arról is szó esik, az egykor egészen más műfajban híressé váló Sasha Grey most épp főzőműsorával lopta be magát az internet szívébe.

Hirdetés

Persze Grey kisasszony főzőtudományán kívül is bőven van miről mesélnünk: érkeznek a legújabb Marvel és DC játékok, újra szóba került a Grand Theft Auto VI, ingyenes kooperatív DLC-t kap a Ghost of Tsushima, Sam Fisher pedig a Rainbow Six Siege-ben is tiszteletét teszi. A további friss hírekért már tényleg a hívogató Play gombra kell böknötök, de előtte persze nyugodtan nézzetek körül a GameStar Hype támogatója, a Samsung exkluzív akciói között is!

GameStar Hype műsora az Esport Universum produkciós gondozásában készült. Ha a következő adásról sem akartok lemaradni, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)