Hirdetés

Itt élned, halnod kell! - SCUM Livestream

|

Minden idők egyik legösszetettebb túlélőjátéka, vagy egy újabb Early Access bukta? Most megnézzük

Hirdetés

A SCUM tavaly nyáron debütált a Steam Early Access programjában, és az év egyik legjobban fogyó játéka lett a Valve platformján, úgyhogy kétségtelen, hogy van benne potenciál.

Hirdetés

Az elképesztően részletes szimulációnak köszönhetően minden mindennel összefügg, így a rajongók nem csak azzal szórakozhatnak, hogy lemészárolják egymást, hanem akár azzal is, hogy annyira felhizlalják karakterüket, hogy az szívrohamban halálozzon el. Ma este 7-től megnézzük magunknak, hogy ez mennyire izgalmas a gyakorlatban.

Ha beindul a szezon, természetesen az összes AAA címet is streameljük majd, úgyhogy iratkozzatok fel, ha nem akartok lemaradni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)