Hirdetés

Veszett Jack, a kalóz - Sea of Thieves LIVESTREAM

|

Kaci ezúttal Paplovag, Sirius és Kiss Imi társaságában indul portyázni.

Hirdetés

Ha nem lenne teljesen egyértelmű, hogy mennyire kattant rá a szerkesztőség, és különösen házi kalózkapitányunk, vagyis Kaci a Sea of Thievesre, akkor legyen elég annyi, hogy pár perc múlva két napon belül már a harmadik livestreamet indítja el a drága szerkesztőnk. 

Hirdetés

Ma este sem egyedül fog Kaci kihajózni, hiszen Paplovag, Sirius és Kiss Imi is vele tart majd a 19:15-kor induló kalandban. Csak sajnálni tudom azokat, akik szintén most terveztek kincset keresni, hiszen három ilyen marcona fickóval a tengeren senki sincs biztonságban. Alig pár pillanat és kezdünk!

Ha a jövőben sem szeretnél lemaradni hasonló videókról, akkor mindenképpen iratkozz fel a GameStar YouTube-csatornájára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)