Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice videoteszt - nehezebb, mint a Dark Souls?

|

A Sekiro: Shadows Die Twice csak a soulsborne játékot alapjait tartotta meg, ezekre pedig felépített egy üdítően új, dinamikus rendszert. Tesztünkből kiderül, miért varázsolt el bennünket annyira a FromSoftware legújabb játéka.

Hirdetés

A FromSoftware simán választhatta volna a könnyebb utat is, egy Dark Souls 4 vagy Bloodborne 2 helyett azonban egy teljesen új IP-vel álltak elő. A zsáner rajongói pedig örülhetnek, ugyanis a Sekiro: Shadows Die Twice bár teljesen más játékmenettel bír, mint a stúdió korábbi játékai, alapvetően mégis hasonlóan katartikus élményeket nyújt. 

Hirdetés

A 16. századi Japánba utazunk, és bár ez nem Yharnam vagy épp Lothric királysága, azért a varázslatból és misztikumból itt sem lesz hiányt. A klasszikus vonalvezetés mellett írt narratíva, a gyors és dinamikus harcrendszer, illetve a letisztult, egyszerű fejlődés is mind a pozitívumok sorát erősítik, de videotesztünkből az is kiderül, az az apróbb porszemek azért megtalálták az útjukat a Sekiro gépezete felé is. 

Az áprilisi GameStar magazinban megtaláltok majd egy még részletesebb, összesen nyolc oldalas tesztet is a játékról. Ha nem szeretnétek lemaradni következő videotesztjeinkről sem, akkor mindenképp érdemes közelebbi kapcsolatba kerülni ezzel a hívogató gombbal itt lent: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)