Hirdetés

Shadow Arena Beta livestream - nincs még vége a battle royale őrületnek

|

A Black Desert Online már alapjáraton is nagyon animés, a játék világában játszódó battle royale spin-off, a Shadow Arena pedig még erre is rátesz egy lapáttal. Ki is próbáljuk jól.

Hirdetés

Shadow Arena a Black Desert Online-ból nőtte ki magát, a battle royale spin-offnak pedig épp most fut a zárt bétatesztje. Ennek örömére Kaci beleveti magát a cseppet sem szokványos battle royale kalandba, itt ugyanis varázslatok és kardcsapások fognak repkedni, nem pedig lövedékek és bombák. Meglátjuk, hogyan működik ez a recept a gyakorlatban. 

Hirdetés

Perceken belül kezdünk, szóval már semmiképp se menjetek messzire, maximum az italt és a rágcsát készítsétek még be gyorsan, aztán mehet a menet. Persze akkor se csüggedjetek, ha esetleg lecsúsznátok a streamről, hiszen azt később bármikor visszanézhetitek majd - ilyen csodálatos hely ez a YouTube. 

További videóinkért érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára is: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)