Hirdetés

Shadow of the Colossus press kit - kibontottuk az év első Sony-sajtócsomagját

|

Mindig nagyon szeretjük, ha a Sony csomagot küld nekünk. A Shadow of the Colossus press kit is gyönyörű, igényes, sőt, jó illatú egyszerre.

Hirdetés

Mint azt nemrég Instagramon láthatáttok (ha még nem követtek minket, tegyétek meg), a napokban több press kitet is kaptunk. 

Hirdetés

A Dragon Ball sajtócsomagjában csak egy számunkra hasznos lap és néhány sárkánygömb rejlik, úgyhogy aki a képet látta, mindent látott (ez persze semmit nem vesz el abból, mennyire menő a cucc), viszont a Shadow of the Colossus esetében több fért a dobozba.

A gyönyörűen kidolgozott csomag a játék lemezét, művészi rajzokat és egy kitűzőt rejtett, mindegyik precízen kidolgozott, csodaszép. Nézzétek meg az alábbi videóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)