Hirdetés

Shazam magyarázó - az eredeti Captain Marvel

|

Shazam kalandjait 80 éve követik a képregényolvasók, mi pedig most megpróbáljuk felgöngyölíteni a karakter teljes történetét.

Hirdetés

Marvel Kapitányként kezdte, később Shazam vált belőle, népszerűsége Supermanét is felülmúlta, két kiadónál megfordult az évek során és többször is teljesen átírták az eredettörténetét. Most pedig saját mozifilmet is kap, úgyhogy éppen itt az ideje annak, hogy mindenki megismerje Billy Batsont és Shazamot. 

Hirdetés

80 éves karakterről lévén szó, komoly füzethalmokon kellett átrágnunk magunkat azért, hogy a lehető legrészletesebben mutathassuk be nektek Shazamot. Egészen 1939-ig repülünk vissza az időben, ugyanis akkor álmodták meg Shazamot (illetve akkor még Marvel Kapitányt) a Fawcett Comics alkotói. A magyarázó videó narrációját ismét Bálint barátunknak köszönhetjük, akinek keressétek fel a csatornáját, szuper hangoskönyveket találtok ott. Előtte viszont ennek a Shazam magyarázónak essetek neki: 

Hamarosan újabb képregényes magyarázókkal érkezünk, szóval ha nem akartok lemaradni róluk, akkor mindenképp iratkozzatok fel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)