Hirdetés

A pisztácia elfogyott - Slaps and Beans LIVESTREAM

|

Megjelent a Bud Spencer - Terence Hill játék, Kaci és Csirke élőben mutatja meg nektek, hogy áll.

Hirdetés

Valójában már pár hete össze akarjuk hozni ezt a streamet, de a dolgok nem úgy alakultak, hogy sikerüljön. A játék teljes változata április 20-án jelent meg, úgyhogy azért annyira sokat nem késtünk még vele.

Hirdetés

És ha késtünk is, nem számít: úgy gondoltuk, mindenképp érdemes lesz megmutatni, mert kivételes alkotásról van szó. A retro hangulatú, kooperatívan is játszható beat 'em upban a magyar közönség számára kedves színészekkel páholhatunk el rosszarcúakat a világ különböző tájain, illetve játszhatunk mindenféle minijátékokkal is. Hogy ez a gyakorlatban hogy működik, azt ma 17:00-tól megnézhetitek YouTube csatornánkon.

Ha tetszik, dobjatok egy like-ot, iratkozzatok fel, hímeztessétek meg a mamával, hogy jó a kontent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)