Hirdetés

Robbanó herék és loccsanó agyvelők - Sniper Elite 4 GameStart 1. rész

|

EndreMan és Paca most a Sniper Elite 4-be kezdenek bele, hogy megmutassák, milyen volt egy második világháborús mesterlövész élete. Vagy milyen lehetett volna.

Hirdetés

EndreMan és Paca egy új GameStart sorozatba fogott bele, ezúttal a Sniper Elite 4 került terítékre.

Nem egyszerű a profi mesterlövészek élete, a srácoknak is minden érzékszervüket be kell vetniük, ha pontos fej, tüdő, illetve herelövésekkel szeretnék elintézni az ellenséges katonákat. A második világháború nem gyerekbarát móka, így a Sniper Elite 4 készítői sem finomkodtak, itt törni fognak a csontok és brutálisan roncsolódnak a belső szervek. Nézzétek meg gyorsan, mit alakítottak a fiúk bevetés közben!

Ha tetszett az, amit láttatok, akkor hagyjatok egy felfelé mutató hüvelykujjat a videó alatt. Hamarosan érkezik a folytatás, úgyhogy mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csotornájára, ha nem akartok lemaradni róla:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)