Hirdetés

Egymást szeleteltük, és élveztük! - Snipperclips GameStart

|

EndreMan és Paca ezúttal a Nintendo Switch egyik legmókásabb nyitócímét próbálták ki.

Hirdetés

Bár nem túlzottan sok elérhető játékkal rajtolt el az új Nintendo Switch konzol, azért a nyitócímek között is találunk igazán szórakoztató darabokat és ezt nem csak a The Legend of Zelda: Breath of the Wildra értem.

EndreMan és Paca ezúttal például a Snipperclips nevezetű kis mókás szösszenetet vették elő, amelyben nemes egyszerűséggel annyi a feladata az általuk irányított két papírlénynek, hogy megfelelő formára darabolják egymást és így oldjanak meg különféle puzzle feladványokat. Ha egyszer végignéztétek az aktuális GameStartot, akkor én ajánlom még egyszer elindítani a felvételt és csupán a hangra koncentrálni. Úgy garantáltan egy egészen más élményt is megtapasztalhattok.

Ha esetleg még nem tettétek volna, mindenképpen iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra, ha pedig tetszett az, amit láttatok, akkor jutalmazzátok a srácokat egy like-kal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)