Hirdetés

Solo: Egy Star Wars történet - SPOILERESen mondjuk el, mi volt a bajunk a filmmel

|

Kaci és Csirke megnézték a legújabb Star Wars spin-off mozit, a Han Solo fiatal éveit bemutató film után viszont meglehetősen bosszúsan jöttek ki a teremből.

Hirdetés

A Solo: Egy Star Wars történetről írt spoilermentes kritikánkat már ti is olvashattátok, most viszont megszeretnénk ragadni az alkalmat, hogy bármiféle tabu nélkül részletesen átbeszéljük a látottakat. 

Hirdetés

Aki már olvasta a kritikát, az pontosan tudja, hogy nem épp pozitív élményekkel távoztunk a Solo: Egy Star Wars történet sajtóvetítéséről. Számunkra több kulcsfontosságú ponton is elbotlott a legújabb Star Wars spin-off, ezeket a hibákat pedig most egy videóban alaposan kivesézzük. Természetesen lehet, hogy ti teljesen másképp vélekedtek a filmről, sőt szeretnénk is kérni benneteket, hogy lent a kommentek között osszátok meg velünk saját véleményeteket. 

Fogunk még mozikba járni a közeljövőben, például két hónap múlva érkezik A Hangya és a Darázs, és teljesen biztos, hogy arról a filmről is készítünk majd kibeszélőt. Természetesen a videojátékos tartalmakból sem lesz közben hiány, ha pedig nem szeretnétek lemaradni videóinkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)