Hirdetés

Sonic, a sündisznó kibeszélő - az év pozitív meglepetése

|

EndreMan és Paca meglepetten tapasztalták, hogy a Sonic film egész jó lett.

Hirdetés

Az első trailer után, meg azért, mert a játékokból készült adaptációk kapcsán eleve van némi fenntartásunk, nem vártunk sokat a Sonic, a sündisznó filmtől, de végül egy teljesen korrekt mesét kaptunk, ami könnyed családi szórakozásnak tökéletesen megfelel.

Hirdetés

Jim Carrey miatt meg pláne élvezhető, aki rettentő szórakoztatóan alakítja Dr. Robotnik karakterét. Írott kritikánkat errefelé találhatjátok meg, alább pedig EndreMan és Paca beszélgetnek élményeikről először spoilermentesen, majd spoileresen. Ahogy azt hallhatjátok, sajnos hiba lépett fel a rögzítés során, ezért nem a megszokott hangminőségben élvezhetitek a videót, ezért elnézést kérünk. 

Feliratkozásért hálás köszönet és értékes tartalom jár, szerintünk nem rossz üzlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)