Hirdetés

A szamuráj új trükkjei, avagy a Nioh 2 legfontosabb újdonságai

|

Összeszedtük azokat a fontos pontokat, amelyek mentén a leginkább tetten érhető a Nioh 2 fejlődése az egyébként is remek első részhez képest.

Hirdetés

Nyakunkon a PS5 megjelenése, de bőven akadnak még most, a generáció alkonyán is fontos PlayStation 4-exkluzív megjelenések. Nem is lehet kérdés, hogy a Nioh második része is közéjük tartozik.

Hirdetés

Korábbi cikkünk után most videós formában is összeszedtük nektek azt az öt legfontosabb újítást, amelyeknek köszönhetően a Nioh 2 felülmúlta a 2017-es első epizódot. Nem véletlenül lett a Team Ninja játéka a zsáner legjobbja, ha pedig te is kíváncsi vagy arra, miért is érdemes elveszni hihetetlen mélységeiben, akkor nincs más dolgod, mint rábökni arra a hívogató Play gombra itt lent.

További magyarázó videókért és további tartalmakért bátran iratkozz fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ha pedig még a csengőt is megnyomod, akkor mindig értesítést fogsz kapni az újonnan publikált anyagokról:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)