Hirdetés

Spider-Gwen magyarázó - Póknő a szomszédból

|

A Pókember: Irány a Pókverzum! animációs filmben is fontos szerephez jut az egyik párhuzamos univerzum Póknője, Spider-Gwen. Legújabb magyarázó videónkban az ő történetéről mesélünk nektek.

Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum!-ról már olvashattatok nálunk írott kritikát, valamint készítettünk külön videót az első benyomásainkról, illetve részletesen is kibeszéltük a látottakat egy hosszabb anyagban. 

Hirdetés

Most ennek az animációs filmnek az egyik fontos szereplőjével, illetve a Marvel számtalan párhuzamos univerzumainak egyik legérdekesebb Póknőjével, azaz Spider-Gwennel foglalkozunk. A legnagyobb Marvel-rajongóknak valószínűleg nem ismeretlen ez a karakter, de mi azt szeretnénk, hogy mindannyian pontosan tudjátok, ki is a pókképességekkel bíró Gwen Stacy. Legújabb magyarázó videónkban az ő képregényes pályafutását dolgoztuk fel. A narrációt ismét Kovács Bálint barátunk készítette, akinek a csatornáján rengeteg hangoskönyvet találtok.

Természetesen a jövőben is folyamatosan érkeznek majd a magyarázó videók, ha tehát nem akartok lemaradni róluk, akkor erősen javallott rábökni erre a kedves kis gombra itt lent: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)