Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - videón az Arcade mód

|

A Star Wars Battlefront 2-ben nem csak az egyjátékos kampányt játszhatjuk egyedül, hanem gyakorolhatunk is a multis meccsekre az Arcade módban.

Hirdetés

Mint arról előzetesünkben is olvashattatok, a Star Wars Battlefrontban lesz egy Arcade mód, ami a Skirmisht váltja.

Hirdetés

Alapvetően az a célja, hogy mindenki veszélytelenül próbálhassa ki a hősöket és a katonákat, kitapasztalja a fegyverek és képességek működését,  miközben csak a mesterséges intelligencia által irányított katonák jelentenek rá veszélyt. Minden küldetésnek megvan a maga rövid története, de a lényeg, hogy mindig mással és máshol küzdhetünk a győzelemért. Az Arcade módba egy szerkesztő is került, ami rengeteg beállítást kínál, hogy tényleg mindent megnézhessünk, amit a játék nyújt. Az alábbi videóban ebből láthattok jeleneteket, megnézhetitek, hogyan harcol Kylo Ren, Darth Vader,  és sokan mások. 

További videókért iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, galaxisokon átívelő boldogság lesz az!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)