Hirdetés

Star Wars Battlefront II - kóstolj bele velünk a bétába

|

Holnap elindul a Star Wars Battlefront II nyílt bétáját megelőző kétnapos zárt teszt, így mi is kézbe vesszük a sugárvetőt, és streameljük is az élményeinket.

Hirdetés

Hiába nem tetszett sokaknak a 2015-ös előző rész, a Star Wars Battlefront II így is az őszi szezon egyik legjobban várt játéka. A hét második felében folyó bétatesztben sokan eldönthetik, bejön-e nekik a DICE második, kevésbé sietős próbálkozása, ebben pedig mi is igyekszünk segíteni.

Hirdetés

A pénteken rajtoló nyílt béta előtt az előrendelők már szerdától belenézhetnek a játékba, velük együtt pedig mi is korai hozzáférést kapunk a most kipróbálható módokhoz. Ebből pedig titeket sem hagyunk ki, holnap délután öt és hét óra között egy livestreamben mutatjuk meg, mi minden vár rátok a Star Wars Battlefront II bétájában. Így közvetítünk néhány kört a Galactic Assault felszíni küzdelmeiből, a Starfighter Assault űrcsatáiból, illetve belekóstolunk a kisebb, 8v8 összecsapásokat kínáló Strike és az egyjátékos és kooperatív kihívásokat tartogató Arcade módba is. A streamet holnap 17 órakor tervezzük fellőni, ekkortájt gyertek és csatlakozzatok hozzánk a YouTube-csatornánkon, persze ha akkor nem értek rá, később is visszanézhetitek a közvetítést.

Ha pedig addig feliratkoztok (és akár még az értesítéseket is bekapcsoljátok), tuti nem maradtok le!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)